Verkooppunten – dealers

Opgelet! Kwaliteit en duurzaamheid zit hem vanbinnen.

Boxspring onderstellen op een plaat, meestal minderwaardige kwaliteit in plaatmateriaal, zorgen voor een slechte ventilering, tevens zijn deze boxsprings niet erg stevig en hebben heel veel poten nodig voor ondersteuning. Boxsprings van Snoooze zijn opgebouwd uit een massief frame-kader en zijn zeer degelijk, zorgen tevens voor een optimale ventilatie. Deze kunnen gerust op 4 poten staan, aangezien deze zelfdragend zijn.

Een kwalitatieve boxspring van Snoooze heeft een verenkern en wordt afgewerkt met zachte materialen. Deze zachte materialen zijn meestal drukverdelers en schuimen. Goedkopere boxen hebben helemaal geen verenkern, Een houten bak zonder veren draagt niets bij tot je slaapcomfort. Het is goedkoper, maar lang niet zo degelijk.

Aanwezigheid van een antislipspiegel bovenop de boxspring, waardoor je matras niet kan verschuiven heeft een impact. Snoooze zijn boxsprings hebben antislipspiegels van een 3D-structuur en zorgen voor een optimale ventilatie.

Hou ook oog voor detail, want de dubbele stiknaad afwerking die wij gebruiken in de bekleding betekent vaak een hogere kwaliteit en een langere levensduur van je boxspring.

Wij leveren onder Snoooze Label en Private label

Zend ons een email

en wij zullen u sturen naar het dichtstbijzijnde verdeel punt