Hotels – B&B Markt

Wij leveren Maatwerk en A la Carte

Uw gasten een onvergetelijke hotelbeleving bieden?

Bij Snoooze denken we zeer graag met u mee om uw ideeën te realiseren.

Een goede nachtrust voor uw gasten

Bij Snoooze staan we garant voor kwaliteit. Daarom hebben wij een ruime collectie boxsprings ontwikkeld, in diverse prijs categorieën, die aan alle eisen van een uitmuntende nachtrust voldoet. Daarbij is ook gedacht aan het gebruik en gebruiksgemak van de boxsprings.

Een goede nachtrust is één van de belangrijkste zaken die u uw gasten kunt bieden. De prijs-kwaliteitsverhouding garandeert namelijk óók u een goede nachtrust.

Buiten onze vaste collectie hebben wij ook een speciale collectie hotel boxsprings.

Toch nog niet gevonden wat u zocht? 

Dan maken wij het gewoon voor u!

+ Gebruik van hardhouten frames en Belgische materialen

+ Perfecte ondersteuning en subliem comfort voor iedereen

Antiallergische/ Hygiënische stoffering

+  Bestand tegen intensief gebruik

+ Gebruiksvriendelijke materialen – Brandvertragend mogelijk

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Interesse?

Wilt u graag de mogelijkheden omtrent een zakelijke samenwerking bespreken? Neem dan contact met ons op

    Opgelet! Kwaliteit en duurzaamheid zit hem vanbinnen.

    Boxspring onderstellen op een plaat, meestal minderwaardige kwaliteit in plaatmateriaal, zorgen voor een slechte ventilering, tevens zijn deze boxsprings niet erg stevig en hebben heel veel poten nodig voor ondersteuning. Boxsprings van Snoooze zijn opgebouwd uit een massief frame-kader en zijn zeer degelijk, zorgen tevens voor een optimale ventilatie. Deze kunnen gerust op 4 poten staan, aangezien deze zelfdragend zijn.

    Een kwalitatieve boxspring van Snoooze heeft een verenkern en wordt afgewerkt met zachte materialen. Deze zachte materialen zijn meestal drukverdelers en schuimen. Goedkopere boxen hebben helemaal geen verenkern, Een houten bak zonder veren draagt niets bij tot je slaapcomfort. Het is goedkoper, maar lang niet zo degelijk.

    Aanwezigheid van een antislipspiegel bovenop de boxspring, waardoor je matras niet kan verschuiven heeft een impact. Snoooze zijn boxsprings hebben antislipspiegels van een 3D-structuur en zorgen voor een optimale ventilatie.

    Hou ook oog voor detail, want de dubbele stiknaad afwerking die wij gebruiken in de bekleding betekent vaak een hogere kwaliteit en een langere levensduur van je boxspring.